UČENICI PREDSTAVILI RAD NAŠE ŠKOLE NA TELEVIZIJSKOJ EMISIJI

Jučerašnji dan bio je za naše učenike jedan veoma uzbudljiv, interesantan, ali i sadržajan dan, pun lijepog raspoloženja, divnog druženja, novog iskustva, te radne i pozitivne atmosfere.
Juče su učenici naše škole imali priliku da uživaju u plodovima svoga rada i da upoznaju širu javnost sa svojim znanjem i vještinama koje su stekli na časovima medijske sekcije i fakultativne nastave domaćinstvo. Gostujući u emisiji „Nedeljno popodne“ na BN televiziji u pratnji svojih učiteljica pokazali su samo mali dio onoga što su do sada naučili učešćem u slobodnim aktivnostima koje se realizuju u našoj školi.
Zahvaljujemo se našim vrijednim i talentovanim učenicima na ovom svijetlom predstavljanju imena naše škole. Ponosni smo na njihov rad, trud, angažovanost i zapažene rezultate. Naša misija je da od djece stvorimo dobre, vrijedne, talentovane i kreativne ljude koji će svojim radom i trudom da naprave sigurnu stazu za bolju i uspješnu budućnost.
Takođe, zahvalnost iskazujemo i ekipi BN televizije koja nas je lijepo ugostila i sa kojom već dugo imamo odličnu saradnju. Radujemo se ostvarivanju naše buduće saradnje i lijepom druženju, kao i novim idejama i aktivnostima koje nam pripremaju naši učenici.

Comments are Closed